dijous, 9 de desembre del 2010

Pont del Roc

El pont m'ha servit per descansar i no fer res. El dissabte vaig quedar amb el Martí, l'Albert i el Roger per fer un treball de socials. Vam estar fins a mitja tarda fent-lo, després vem grabar unes quantes idees de cançons amb la ZoomQ3. Més tard vaig quedar amb el Pol i vam veure el Barça acompanyats d'un bon llom amb formatge. El diumenge vaig jugar un partit al matí, i vam perdre 2-3 contra el Badalona per culpa de l'àrbitre. La resta del dia me'l vaig passar al sofà fins que vam marxar a Sant Llorenç de Morunys. Allà vaig sopar amb els meus cosins i després vaig sortir al poble per veure els amics de l'estiu. L'endemà al matí vaig anar a pistes, al Port de Compte, la neu estava bastant bé però plovia i vam acabar xops, la resta del dia la vam passar a la llar de foc mirant la televisió, i per sopar ens vem fer una pizza monumental, amb emental, mozarella, frankfurt, bacó i botifarra i vam mirar James Bond, gran final de nit. El dimarts em vaig llevar tard, vaig esmorzar amb alegria, i vaig fer deures. Per dinar el meu pare va fer macarrons com els de la meva àvia i després vaig anar a casa els meus tiets a berenar. Després vaig tornar cap a Sabadell. El dimecres vaig anar a la Copa CocaCola, i després de tres partits sense encaixar cap gol ens van eliminar per diferència de gols, després vaig acabar el dia estirar al sofa.

Pont de l'Albert

El dissabte vaig quedar amb el Martí, el Roc i el Roger per fer un treball de socials i ens vem passar tot el dia a casa el roc. Un cop acabat el treball vem grabar alguna cançó nostre i quan vem acabar vaig marxar a casa.
El diumenge em vaig quedar tot el dia a casa, vaig fer els deures i vaig tocar la guitarra la resta del dia.
El dilluns pel matí vaig anar a veure el meu avi a l'hospital Sant Pau. A l'hora de dinar vaig anar a la Maquinista i em vaig comprar algu de roba. A la tarda, vaig quedar amb el Roger, la Mariona i la Marta per fer una volta pel centre de Sabadell.
Dimarts em vaig tornar a quedar a casa fent més deures i descansant al sofà. Per la tarda vaig anar al cinema amb la familia a veure Narnia, una pel·lícula bastant dolenta.
Dimecres matí em vaig llevar per quedar amb el Roger i el molt merdes em va enviar un sms dient que no es veia en cor d'anar al club i vaig haver-me de podrir a casa. Després de dinar vaig quedar amb el Martí, el Jaume i el Roger per comprar coses al McDonalds per aviam si ens tocaven regals. Al tornà a casa vaig topar amb la Marta Solano i després vaig anar a casa.

dijous, 2 de desembre del 2010

Noelia!

Noelia, han estat molts anys junts, a la mateixa classe, per tant molts bons records i moments que recordarem sempre. Ens ha agradat molt que vinguessis als nostres concerts i que t'agradés la nostra música. Allà on vagis sigues tu mateixa i arribaràs on et proposis.



Perquè sabem que t'agrada...

Que vagi bé per Uruguay!

Albert i Roc